Ένας Βραζιλιάνος «Δράκος» φορ σε επαφές για να έρθει στην Κύπρο (videos)

Ένας Βραζιλιάνος «Δράκος» φορ σε επαφές για να έρθει στην Κύπρο (videos)

Ο Βάλτερ Ενρίκε Ντα Σίλβα φαίνεται να έχει πρόταση από ομάδα πρώτης κατηγορίας της Κύπρου.  Αυτό αφήνεται να νοηθεί από δημοσίευμα της Βραζιλίας.

Ο επιθετικός της Πόρτο, ο οποίος από το 2012 παραχωρείται δανεικός σε διάφορες ομάδες, της πατρίδας του της Βραζιλίας, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα είναι σε επαφές με τον κυπριακό σύλλογο, όπως δε και με δύο ομάδες της χώρας του, Βίλα Νόβα και Παϊσαντού.

Τελευταία ομάδα του είναι η Ατλέτικο Γκοϊανένσε, ενώ εδώ και μερικούς μήνες προετοιμάζεται αρκετά για να φτάσει σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας και αγωνιστικής κατάστασης.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE