Ένας Βραζιλιάνος «Δράκος» φορ σε επαφές για να έρθει στην Κύπρο (videos)

Ένας Βραζιλιάνος «Δράκος» φορ σε επαφές για να έρθει στην Κύπρο (videos)

Ο Βάλτερ Ενρίκε Ντα Σίλβα φαίνεται να έχει πρόταση από ομάδα πρώτης κατηγορίας της Κύπρου.  Αυτό αφήνεται να νοηθεί από δημοσίευμα της Βραζιλίας.

Ο επιθετικός της Πόρτο, ο οποίος από το 2012 παραχωρείται δανεικός σε διάφορες ομάδες, της πατρίδας του της Βραζιλίας, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα είναι σε επαφές με τον κυπριακό σύλλογο, όπως δε και με δύο ομάδες της χώρας του, Βίλα Νόβα και Παϊσαντού.

Τελευταία ομάδα του είναι η Ατλέτικο Γκοϊανένσε, ενώ εδώ και μερικούς μήνες προετοιμάζεται αρκετά για να φτάσει σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας και αγωνιστικής κατάστασης.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE