«Σκοτώθηκαν» στο Sigma για το καθρεφτάκι και το εσώρουχο – Αποχώρηση Αντωνιάδη - VIDEO

«Σκοτώθηκαν» στο Sigma για το καθρεφτάκι και το εσώρουχο – Αποχώρηση Αντωνιάδη - VIDEO

Όσο πλησιάζει η μέρα της κάλπης, αυξάνεται όπως φαίνεται η ένταση ανάμεσα στα επιτελεία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα, τον «καυγά» Άθου Αντωνιάδη, εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΚΟ και του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ανδρέα Κυπριανού, για ένα καθρεφτάκι και ένα εσώρουχο.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του Sigma, «Μεσημέρι και κάτι» την Παρασκευή 12/1, ο κ. Κυπριανού έκανε λόγο στις ζημιές που προκάλεσαν άγνωστοι στο αυτοκίνητο του κ. Αντωνιάδη.

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, αφού αναφέρθηκε σε δηλώσεις του εκπροσώπου του ΔΗΚΟ, για τα καλασνικοφ με τα οποία θα κυκλοφορούμε σε περίπτωση επανεκλογής Αναστασιάδη, είπε «θα μπορούσα να αναφερθώ και στο καθρεφτάκι του κ. Αντωνιάδη που κάποιος φαίνεται έχει παρόμοιο αυτοκίνητο και έκλεψε το καθρεφτάκι με τα σύρματα».

Τα λεγόμενα του κ. Κυπριανού, εξόργισαν τον κ. Αντωνιάδη ο οποίος επικαλέστηκε την Αστυνομία, λέγοντας ότι διαφωνεί μαζί του, ενώ ζήτησε να ανακαλέσει την προσβολή, όπως την χαρακτήρισε.

Απτόητος ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, συνέχισε να επιχειρηματολογεί λέγοντας ότι, θεωρεί πως ένας πολιτικός, όταν του σπάσουν το καθρεφτάκι του αυτοκινήτου του, δεν πρέπει ποτέ να το αναγάγει σε θέμα, εν μέσω διαμαρτυριών από πλευράς Αντωνιάδη.


Αποτέλεσμα της έντασης μεταξύ των δύο ανδρών, όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο, ήταν ο κ. Αντωνίου να αναφέρει ότι, «δεν μπορώ να με προσβάλουν ως ψεύτη, άνθρωποι οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί ότι κινηγούσαν συνάδελφο τους για να φωτογραφήσουν το εσώρουχο της», και να μαζέψει τα πράγματα του μπροστά στις κάμερες αποχωρώντας από τον αέρα της εκπομπής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.