ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ : Τον 'πρόδωσε’ η καρδιά του

ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ : Τον 'πρόδωσε’ η καρδιά του

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής 12/01  η νενομισμένη νεκροτομή του άτυχου αστυνομικού της ΚΥΠ, Γιώργου Παπανικολάου ο οποίος απεβίωσε τα μεσάνυκτα της Πέμπτης 11/01.

Την νεκροτομή διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της κ.Παπέττα, ο άτυχος Γιώργος υπέστη πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου επί παλαιού εδάφους.

Θυμίζουμε πως ο 43χρονος αστυνομικός ‘έσβησε’ μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του.

Ο Παπανικολάου βρισκόταν μαζί με συναδέλφους του σε πάρτι που διοργάνωσαν για την κοπή της βασιλόπιτας.

Μάλιστα, σήμερα (12/01) ήταν τα γενέθλια του και οι συνάδελφοι του, του επιφύλασσαν μια μικρή γιορτή προς τιμή του.

 Σε ανακοίνωση της η αστυνομία Κύπρου αναφέρει πως η οικογένεια της Αστυνομίας έχασε τα μεσάνυχτα ένα άξιο τέκνο της, τον Αρχιαστυφύλακα 2305, Γιώργο Παπανικολάου, τέως από το Τσέρι, ο οποίος υπηρετούσε σε Υπηρεσία του Αρχηγείου.

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Η στήριξη προς τη σύζυγο και δύο παιδιά είναι δεδομένη.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 13/1/2018 και ώρα 12:00 στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Τσέρι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE