ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Φέρεται να έβαλε φωτιά σε οχήματα και οικίες αλλά δεν παραδέχεται

 ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Φέρεται να έβαλε φωτιά σε οχήματα και οικίες αλλά δεν παραδέχεται

Δεν παραδέχθηκε ενοχή, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, σε κατηγορίες που αφορούν εμπρησμό αυτοκινήτων και κτιρίων, 41χρονος από την Αραδίππου.

Σήμερα (12/1) ο 41χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου και ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής του απήγγειλε 4 κατηγορίες που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και εμπρησμό αυτοκινήτων και κτιρίων που έγιναν στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 στα Λιβάδια.

Συγκεκριμένα ο 41χρονος κατηγορήθηκε ότι τα ξημερώματα της 30ης Σεπτεμβρίου 2017 εσκεμμένα και παράνομα έθεσε φωτιά σε δύο αυτοκίνητα αξίας 17 και 9 χιλιάδων ευρώ, με αποτέλεσμα να καταστραφούν. Επίσης την ίδια ημερομηνία έβαλε φωτιά σε δύο οικίες με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιές αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Ο 41χρονος δεν παραδέχθηκε ενοχή, υπέβαλε αίτημα νομική αρωγή το οποίο το Δικαστήριο έκανε αποδεκτό και όρισε την 23η Μαρτίου 2018 ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Μέχρι τότε το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 41χρονος τεθεί υπό κράτηση.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Έδειξε τους υπαίτιους για τα προβλήματα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης – «Κάποιοι δεν τηρούν τα πρωτόκολλα, το πήρα πάνω μου»

Αφθώδης πυρετός: Έδειξε τους υπαίτιους για τα προβλήματα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης – «Κάποιοι δεν τηρούν τα πρωτόκολλα, το πήρα πάνω μου»

Σαφή μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, έστειλε για ακόμη μια φορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος τοποθετήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης για τα φλέγοντα ζητήματα που ταλανίζουν την επικαιρότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE