ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της 41χρονης που 'έσβησε' μπροστά στους συγγενείς της

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της 41χρονης που 'έσβησε' μπροστά στους συγγενείς της

 Ο λόγος, για την οικογένεια της 41χρονης γυναίκας η οποία την Πέμπτη 11/01 το μεσημέρι ενώ συνομιλούσε με τους δικούς της, έχασε τις αισθήσεις της στο σπίτι της στην Λακατάμια.

Η άτυχη 41χρονη, μεταφέρθηκε  με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο ωστόσο οι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα διενήργησε την Παρασκευή 12/01 το πρωί την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 41χρονης.

Σύμφωνα με την κ, Παπέττα, τα ακριβή αίτια του θανάτου της 41χρονης, θα διαφανούν από τα αποτέλεσμα των παθολογοανατομικών, τοξικολογικών και γενετικών εξετάσεων καθώς λήφθηκαν δείγματα από τη σορό της.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η 41χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με την καρδιά της.

Να σημειώσουμε πως τα συγγενικά πρόσωπα της άτυχης γυναίκας ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το τραγικό γεγονός που τους βρήκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αιφνίδιος θάνατος γυναίκας στη Λακατάμια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE