ΠΑΦΟΣ: Του έπιασαν 8 χιλιάδες ευρώ και χρυσαφικά μέσα απ'το σπίτι του

ΠΑΦΟΣ: Του έπιασαν 8 χιλιάδες ευρώ και χρυσαφικά μέσα απ'το σπίτι του

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου, στην Πάφο, με λεία 8,000 ευρώ και χρυσαφικά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τη διάρρηξη κατοικίας, που βρίσκεται σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο, κατήγγειλε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 11/1 στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης της κατοικίας.  

Όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης στην Αστυνομία, οι άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία του παράνομα και απέσπασαν απ’ αυτήν χρηματικό ποσό ύψους 8 χιλ. ευρώ καθώς και μεγάλο αριθμό χρυσαφικών, η αξία των οποίων δεν έχει ακόμη υπολογιστεί. 

Άνδρες του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην περιοχή και μετά από επιτόπιες εξετάσεις διαπίστωσαν ότι οι δράστες εισήλθαν εντός της οικίας παραβιάζοντας πόρτα του σαλονιού με αιχμηρό αντικείμενο.

Τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου συνέλεξαν από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λουκάς Φουρλάς στο «Τ»: «Υποχρέωση μας να ακούγεται η Κύπρος στο Ευρωκοινοβούλιο» - Το Κυπριακό, το μεταναστευτικό και το μήνυμα στους νέους

Λουκάς Φουρλάς στο «Τ»: «Υποχρέωση μας να ακούγεται η Κύπρος στο Ευρωκοινοβούλιο» - Το Κυπριακό, το μεταναστευτικό και το μήνυμα στους νέους

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ThemaOnline, ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς μίλησε για τον ρόλο και την ευθύνη της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τονίζοντας πως «είναι υποχρέωση και τιμή μας να ακούγεται η φωνή της χώρας μας στην Ευρώπη».

BEST OF TOTHEMAONLINE