Πάνοπλη για τον «τελικό» με Εθνικό Άχνας

Πάνοπλη για τον «τελικό» με Εθνικό Άχνας

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της ενημερώνει για όλα τα νέα της προπόνηση των «ερυθρολεύκων» ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας το ερχόμενο Σαββάτο.

Αναλυτικά:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι στις 16:00.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή μας Σάββα Πουρσαϊτίδη και δηλώνουν πανέτοιμοι για τον κρίσιμο αγώνα!

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα τα δώσουν όλα για να πάρουμε μια μεγάλη νίκη!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.