Παίζει… και για Κύπρο το όνομα του Μαργιάνοβιτς

Παίζει… και για Κύπρο το όνομα του Μαργιάνοβιτς

Σύμφωνα με ρεπορτάζ (sportskacentrala.com) από την Σερβία ο Σάσα Μαργιάνοβιτς είναι κοντά στο να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της χωράς του, την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Ο 30 χρόνος έμπειρος μέσος πριν ενάμιση χρόνο πήγε στην Παρτιζάν όμως δεν πήρε όσον χρόνο συμμετοχής θα ήθελε και τώρα έξι μήνες πριν από την λήξη του συμβολαίου του με τον Σερβικό σύλλογο είναι έτοιμος να αποχωρήσει από αυτόν.

Το ζουμί της όλης υπόθεσης με τον Μαργιάνοβιτς είναι ότι η εν λόγο ιστοσελίδα και το ρεπορτάζ επικαλείται ότι κάποιες ομάδες από άλλες χώρες παρακολουθούν τον εν λόγο ποδοσφαιριστή, μεταξύ άλλων και από την Κύπρο, το Καζακστάν και την Πολωνία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.