ΛΑΡΝΑΚΑ: Εξαήμερη για την 42χρονη με τα πλαστά έγγραφα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εξαήμερη για την 42χρονη με τα πλαστά έγγραφα

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης, εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, εναντίων της 42χρονης που συνελήφθη την Τετάρτη 10/1, για υπό διερεύνηση αδικήματα που αφορούν πλαστά έγραφα και παράνομη είσοδο στην Κυπριακή Δημοκρατία.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 42χρονης, η οποία συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος και πλημμελήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και αδικήματα κατά παράβαση του Περί Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Νόμου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE