ΛΑΡΝΑΚΑ: Εξαήμερη για την 42χρονη με τα πλαστά έγγραφα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εξαήμερη για την 42χρονη με τα πλαστά έγγραφα

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης, εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, εναντίων της 42χρονης που συνελήφθη την Τετάρτη 10/1, για υπό διερεύνηση αδικήματα που αφορούν πλαστά έγραφα και παράνομη είσοδο στην Κυπριακή Δημοκρατία.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 42χρονης, η οποία συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος και πλημμελήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και αδικήματα κατά παράβαση του Περί Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Νόμου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE