Κυπριακό ενδιαφέρον για τις τηλεοπτικές άδειες της Ελλάδας - VIDEO

Κυπριακό ενδιαφέρον για τις τηλεοπτικές άδειες της Ελλάδας - VIDEO

Έληξε την Πέμπτη 11/1, η προθεσμία για κατάθεση φακέλου με σκοπό την εξασφάλιση άδειας τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ όπως προκύπτει υπάρχει και κυπριακό ενδιαφέρων.

Φακέλους κατάθεσαν στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης της Ελλάδας, ο ΣΚΑΪ, το Star, ο Alpha, ο Ant1, το Ε και η Ελληνική Τηλεοπτική ΑΕ, ενώ οι διαθέσιμες άδειες είναι επτά.

Κυπριακό ενδιαφέρον παρουσιάζεται στην αίτηση της “Ελληνικής Τηλεοπτικής ΑΕ”, αφού σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της και δημοσιογράφο Μάκη Γιομπαζολια, υπάρχει μετοχική σύνθεση ο ένας μέτοχος είναι κυπριακής εταιρείας, ενώ πίσω από αυτήν βρίσκεται ένας άλλος μέτοχος κυπριακής εταιρείας και πίσω από αυτό υπάρχει ένα πρόσωπο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

Με πληροφορίες και βίντεο από iefimerida.gr

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE