Εκτός ο Παλάνγκα, πρόγραμμα στο γυμναστήριο για τρεις

Εκτός ο Παλάνγκα, πρόγραμμα στο γυμναστήριο για τρεις

Με πρωινή προπόνηση άρχισε σήμερα (11/01) την προετοιμασία της η Ανόρθωση, ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, απείχε από το κανονικό πρόγραμμα ο Παλάνγκα, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό που απεκόμισε.

Πρόγραμμα στο γυμναστήριο για τους Γκάντσιεφ, Ράγιος και Σισέ, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.