ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Εντόπισαν τροχαίο μετά από ώρες και έψαχναν τον οδηγό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Εντόπισαν τροχαίο μετά από ώρες και έψαχναν τον οδηγό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 11/1, στην κατεχόμενη Κυθρέα, εντοπίστηκε μετά από ώρες από την ψευδοαστηνομία, ενώ ο οδηγός ήταν άφαντος.

Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά Μέσα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του σε μια απότομη στροφή σε ορεινό δρόμο της Κυθρέας, καταλήγοντας σε παρακείμενο χωράφι.

Ψευδοαστηνομικοί, εντόπισαν μετά το πρώτο φως της μέρας το αυτοκίνητο, χωρίς όμως εντός του να βρίσκεται οποιοδήποτε άτομο.

Μετά από έρευνες εντοπίστηκε ο οδηγός του, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια αναφορά για την υγεία του, ούτε πως κατάφερε να φύγει από την περιοχή και γιατί.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: 

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

*Με πληροφορίες και φωτογραφίες από kibrisgazetesi.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.