ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: ‘Στοπ’ στις δημοσκοπήσεις λίγο πριν τις εκλογές

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: ‘Στοπ’ στις δημοσκοπήσεις λίγο πριν τις εκλογές

Οι παραβάτες που θα δημοσιεύσουν δημοσκοπήσεις επτά μέρες πριν τις Προεδρικές εκλογές, θα διώκονται ποινικά.

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοίνωσε την Πέμπτη 11/1 ότι, σύμφωνα με την Εκλογική Νομοθεσία, η δημοσίευση αποτελεσμάτων δημοσκοπήσεων που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τις εκλογές απαγορεύεται επτά μέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Ως εκ τούτου, η δημοσιοποίηση οποιασδήποτε δημοσκόπησης πρέπει να γίνει μέχρι τα μεσάνυκτα του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου 2018. 

Οι παραβάτες είναι ένοχοι ποινικού αδικήματος και σε περίπτωση καταδίκης υπόκεινται σε φυλάκιση μέχρι ένα χρόνο ή πρόστιμο μέχρι €5000 ή/και στις δύο ποινές μαζί. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE