Απίστευτο - Κρυμμένη η Σωτηροπούλου στο Παττίχειο της Λεμεσού παρακολουθούσε τον Μαραβέγια - VIDEO

Απίστευτο - Κρυμμένη η Σωτηροπούλου στο Παττίχειο της Λεμεσού παρακολουθούσε τον Μαραβέγια - VIDEO

Το λαμπερό ζευγάρι αυτές τις μέρες βρισκόταν στην Κύπρο, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου. 

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο αγαπημένος της Κωστής Μαραβέγιας "κατέβηκαν" στο νησί μας. 

Ο κριτής του VOICE είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό και η Τονια Σωτηροπούλου εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για ένα εξώφυλλο σε κυπριακό περιοδικό. 

Το βράδυ της Τετάρτης, 10 Ιανουαρίου, η Τόνια Σωτηροπούλου, βρέθηκε στο Παττίχειο θέατρο της Λεμεσού για να απολαύσει την παράσταση του αγαπημένου της. 

Εκείνο που μας έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι η κατά το ήμισυ ύπρια ηθοποιός βρισκόταν κρυμμένη στον εξώστη του Παττίχειου, παρέα με έναν φίλο της και παρακολουθούσε την παράσταση του αγαπημένου της. 

Δείτε τα σχετικά video:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE