Το κοπλιμέντο του Έλσνερ!

Το κοπλιμέντο του Έλσνερ!

Έξι γκολ είχε δεχθεί η Πάφος από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, πριν ενάμισι μήνα. Στον αγώνα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. 

Στον χθεσινό αναβολής (για την πρώτη αγωνιστική), αν και η ομάδα της Πάφου, είχε παρά πολλούς βασικούς παίχτες έξω, στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έμοιαζε με σάκο του μποξ, όπως στις 2 του Δεκέμβρη στη Λεμεσό.  

Ο Σλοβένος τεχνικός Λούκα Έλσνερ, παρά την πικρία του για τη νέα ήττα της ομάδας, έκανε κομπλιμέντο στον Απόλλωνα στη συνέντευξη τύπου. Λέγοντας πως “είναι μια ομάδα που απολαμβάνω να παρακολουθώ”. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.