'Πιάνουν' οι βροχές - Αναμένεται πτώση θερμοκρασίας και χιονόπτωση

'Πιάνουν' οι βροχές - Αναμένεται πτώση θερμοκρασίας και χιονόπτωση

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

 

Την Πέμπτη 11/1, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο τοπικών ελαφρών βροχών, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά, το απόγευµα. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο τοπικών ελαφρών βροχών, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή 12/1, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων, κυρίως ελαφρών βροχών. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Το Σάββατο 13/1, ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο τοπικών βροχών ενώ αργότερα θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και πιθανόν µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι.

Την Κυριακή 14/1, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και πιθανόν µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE