Στους «8» με ρεζέρβες η Ρεάλ Μαδρίτης (Αποτελέσματα – video)

Στους «8» με ρεζέρβες η Ρεάλ Μαδρίτης (Αποτελέσματα – video)

Η Ρεάλ έχοντας καθαρίσει τη πρόκριση επί της Νουμάνθια από το πρώτο ματς αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 στο Μπερναμπέου παίζοντας με πολλές αλλαγές και με τον Ζιντάν να δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παίξει πολύ έως τώρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ζιντάν δεν χρησιμοποίησε κανέναν εκ των Ρονάλντο, Μπενζεμά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μόντριτς, Κρόος και Μαρσέλο.

Η Ρεάλ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 10′ με τον Λούκας Βάθκεθ αλλά η Νουμάνθια ισοφάρισε πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος με τον Γκιγιέρμο. Ο Λούκας Βάθκεθ ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα και πάλι στη Ρεάλ με γκολ που σημείωσε 59′ αλλά η Νουμάνθια ισοφάρισε εκ νέου στο 82′ με κεφαλιά Φερνάντεθ Ιέρο.

Η σύνθεση της Ρεάλ…
Κασίγια, Καρβαχάλ (46′ Χακιμί), Χεσούς Βαγιέχο, Νάτσο, Τεό Ερνάντεθ, Μάρκος Γιορέντε, Κόβατσιτς, Μάρκο Ασένσιο (63′ Ίσκο), Λούκας Βάθκεθ, Ντάνι Θεμπάγιος, Μπόρχα Μαγιοράλ (77′ Καζεμίρο).

Οι ρεβάνς της φάσης των «16»:

Τρίτη
Ατλέτικο – Λέιδα 3-0 (57′ Καράσκο, 74′ Γκαμεϊρό, 81′ Βιτόλο) [4-0]
Βαλένθια – Λας Πάλμας 4-0 (30′, 48′ και 66′ Βιέτο, 54′ Μακσίμοβιτς) [1-1]

Τετάρτη
Αλαβές – Φορμεντέρα 2-0 (55′ Ντεμίροβιτς, 91′ Πεδράθα) [3-1]
Βιγιαρεάλ – Λεγανές 2-1 (48′ Ντάνι Ράμπα, 89′ Τσέρισεβ / 31′ Ελ Ζαρ) [0-1]
Ρεάλ – Νουμάνθια 2-2 (10′ και 59′ Λούκας Βάθκεθ / 45′ Γκιγιέρμο, 82′ Φερνάντεθ Ιέρο) [3-0]

Πέμπτη
Σεβίλλη – Κάντιθ (20:30) [2-0]
Λεβάντε – Εσπανιόλ (20:30) [2-1]
Μπαρτσελόνα – Θέλτα (22:30) [1-1]
*σε αγκύλη τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.