Πρόκριση για Άβες μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ζορίστηκε η Σπόρτινγκ

Πρόκριση για Άβες μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ζορίστηκε η Σπόρτινγκ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε δύσκολα 2-1 με γκολ του Ντοστ στο 78’ στην έδρα της Κόβα Ντε Πιεντάντε της τρίτης κατηγορίας, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του πορτογαλικού Κυπέλλου και πήρε το εισιτήριο για τον τέταρτο, παραμένοντας στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και έχοντας στο νου της πως θα προσπεράσει την Πόρτο στην Primeira Lega.

Τα «λιοντάρια» δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο πρώτο μέρος, έκαναν το 0-1 στο 54’ με τον Μπρούνο Φερνάντες, δέχτηκαν την ισοφάριση από τον Κλέο και «καθάρισαν» με τον Ολλανδό σέντερ φορ.

Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Ριστόφσκι, Κοάτες, Αντρέ Πίντο, Φάμπιο Κοεντράο, Μπατάλια, Ντουμπιά (86΄ Παλίνια), Ποντένσε, Μπράιαν Ρουίζ (46’ Μπρούνο Φερνάντες), Μπρούνο Σέζαρ (46’ Ντοστ), Ακούνια.

Στα άλλα ματς της βραδιάς, η Κάλντας κέρδισε στην παράταση τη Φαρένσε με 3-2 (2-2 η κανονική διάρκεια) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όπως και η Άβες, η οποία μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, επικράτησε της Ρίο Άβε στα πέναλτι με 4-5 (4-4 η παράταση και 3-3 η κανονική διάρκεια!).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.