Ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα και το σκορ ο Δώνης!

Ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα και το σκορ ο Δώνης!

 

Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και κερδίσαμε δίκαια για να αποκτήσουμε πλεονέκτημα στον επαναληπτικό, δήλωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης, ο οποίος πρόσθεσε ότι οι παίκτες του ήταν σοβαροί και πειθαρχημένοι απέναντι στον Ερμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ χρήσιμα και καλά συμπεράσματα για την ομάδα μας και τους παίκτες μας. Παίξαμε πολύ σοβαρά, ήμασταν πειθαρχημένοι και κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Με βάση την εικόνα του αγώνα θεωρώ ότι δίκαια κερδίσαμε και αποκτήσαμε πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE