Εταιρεία με έδρα την Κύπρο καταχώρησε αγωγή κατά του Μάναφορτ για υπεξαίρεση χρημάτων

Εταιρεία με έδρα την Κύπρο καταχώρησε αγωγή κατά του Μάναφορτ για υπεξαίρεση χρημάτων

Η εταιρεία Surf Horizon, με έδρα την Κύπρο, καταχώρησε αγωγή σε Ανώτατο Δικαστήριο της πολιτείας της Νέας Υόρκης κατά του πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, Πολ Μάναφορτ και του συνεργάτη του, Ρίτσαρντ Ρικ Γκέιτς, ισχυριζόμενη ότι υπεξαίρεσαν πέραν των $18,9 εκατομμυρίων.

 


Σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, η Surf Horizon υποστηρίζει ότι η ίδια επένδυσε τα χρήματα αυτά σε ουκρανικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών, που είναι συλλογικά γνωστές ως «Black Sea Cable».

Ο Μάναφορτ και ο συνεργάτης του ήδη αντιμετωπίζουν κατηγορίες, που μεταξύ άλλων, αφορούν συνωμοσία εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, συνωμοσία για ξέπλυμα χρημάτων και παραβίαση των ομοσπονδιακών νόμων για τα λόμπι και τις τράπεζες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.