Οριστικό τέλος! Ρίχνει αυλαία άλλη μια Κυπριακή σειρά

Οριστικό τέλος! Ρίχνει αυλαία άλλη μια Κυπριακή σειρά

Δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στους πίνακες τηλεθέασης, με το αποτέλεσμα όμως να ικανοποιεί τους συντελεστές που θα αποχαιρετήσουν σύντομα το τηλεοπτικό κοινό σε Κύπρο και Ελλάδα.

 

Ο λόγος για την σειρά του TVOne «Ο άντρας των ονείρων μου» πού πάει «καλούτσικά» στην Ελλάδα και δυστυχώς χαμηλά στους πίνακες της Nielsen στην Κύπρο με αποτέλεσμα να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα λίγες μέρες μετά την έλευση του 2018.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ η αρχική συμφωνία μεταξύ του καναλιού και της εταιρείας παραγωγής προέβλεπε την παραγωγή 60 επεισοδίων και εφόσον πήγαινε καλά θα έπαιρνε το «πράσινο φως» για άλλα 90 κατι που τελικά δεν έγινε με αποτέλεσμα το τέλος να αναμένεται πολύ σύντομα αφού γυρίστηκε ηδη το τελευταίο επεισόδιο.

 Η ηθοποιός της σειράς Ξένια Κωνσταντινίδου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:  «Άλλη μια όμορφη δουλειά με υπέροχους ανθρώπους έφτασε στο τέλος της... Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

Η κάλπη μίλησε, η αποχή υποχώρησε στο 66,4% και το πολιτικό θρίλερ μόλις άρχισε. Με 378.150 πολίτες να δίνουν δυναμικό «παρών», ο ΔΗΣΥ κόβει πρώτος το νήμα και το ΑΚΕΛ ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η μάχη για τις 56 έδρες της νέας Βουλής ανάμεσα σε 752 υποψηφίους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE