ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: Με κακώσεις στο κεφάλι τα θύματα – 30χρονος Τούρκος ο δράστης

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: Με κακώσεις στο κεφάλι τα θύματα – 30χρονος Τούρκος ο δράστης

Εξετάστηκαν από ιατροδικαστή οι δύο αστυνομικοί που ξυλοκοπήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 10/1 στην Λευκωσία.

Κακώσεις στο κεφάλι και σε διάφορα άλλα μέρη του σώματος τους φέρουν οι δύο αστυνομικοί που ξυλοκοπήθηκαν στην οδό Κλεισόβας στην περιοχή Καλλιπόλεως, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, η οποία εξέτασε τόσο τα δύο θύματα, όσο και τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, σχετικά με τον δράστη, πρόκειται για 30χρονο Τούρκο, μόνιμο κάτοικο Λευκωσίας, ο οποίος φέρεται να ασχολείται μάλιστα με πολεμικές τέχνες, ενώ περιγράφεται ως σωματώδης.

Ο 30χρονος, το μεσημέρι της Τετάρτης 10/1, κάλεσε την Αστυνομία επικαλούμενος ληστεία στην περιοχή, και εν τέλει τους ξυλοφόρτωσε.

Να σημειωθεί ότι για τον 30χρονο δράστη, υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι συχνά επιτίθεται σε κατοίκους της περιοχής.  

Ο δράστης αναμένεται ότι θα συλληφθεί. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE