ΛΑΡΝΑΚΑ: Του στοίχισε...10 χιλιάδες ευρώ τελικά ο καπνός του ναργιλέ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Του στοίχισε...10 χιλιάδες ευρώ τελικά ο καπνός του ναργιλέ

Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο άντρας, στην κατοχή του οποίου είχαν ανεβρεθεί 24,5 κιλά καπνού ναργιλέ, αφού κατέβαλε €10.000 στο Τμήμα Τελωνείων.

Σε ανακοίνωσή του Τμήματος Τελωνείον την Τετάρτη 10/1 αναφορικά με την κατάσχεση 24,5 κιλών καπνού για ναργιλέ, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας το Τμήμα Τελωνείων πληροφορεί ότι ο Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων έκανε αποδεκτό αίτημα για εξώδικο διακανονισμό της υπόθεσης με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους €10.000.

«Με την καταβολή του πιο πάνω ποσού το εν λόγω πρόσωπο αφέθηκε ελεύθερο, ενώ η κατασχεθείσα ποσότητα καπνού εγκαταλείφθηκε στο Τμήμα Τελωνείων και θα καταστραφεί σύμφωνα με τις υφιστάμενες διαδικασίες», αναφέρεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος ανοίγει για το Κυπριακό, με δύο παράλληλες εξελίξεις να αναβαθμίζουν τη διπλωματική κινητικότητα γύρω από το εθνικό ζήτημα: Την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο κατοχικό ηγέτη και την ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE