ΚΥΠΡΟΣ: Το όχημα με την παράξενη όψη – ‘Μετά διερωτόμαστε γιατί σκοτώνονται’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Το όχημα με την παράξενη όψη – ‘Μετά διερωτόμαστε γιατί σκοτώνονται’  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κάποιοι φαίνεται πως παραξενεύτηκαν με την εικόνα του οχήματος, ωστόσο μετά διαπίστωσαν τι συνέβαινε…

Συγκεκριμένα, φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα “CyStreets” του Facebook, απεικόνιζε ένα όχημα μάρκας BMW του οποίου ο τροχός έμοιαζε με ‘μινιατούρα’, ενώ είχε και κλήση προς τα μέσα.

Ο τροχός βέβαια, επρόκειτο για ρεζέρβα. Λογικά, είχε καταστραφεί ο πρώτος τροχός, και ο οδηγός του οχήματος προχώρησε σε αλλαγή του.

Μάλιστα, η ρεζέρβα – τροχός, δεν ήταν στο ίδιο ύψος με τους άλλους τροχούς, έτσι σίγουρα στην κίνηση του οχήματος, θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Στην δημοσίευση της φωτογραφίας από την γνωστή σελίδα του Facebook, επισηναπτόταν ως ερώτηση αν «διερωτάστε γιατί ο τροχός του 'Μ3' έχει έτσι κλήση;» και πρόσθεσε το σχόλιο ότι, «και μετά διερωτούμαστε γιατί σκοτώνονται τόσοι μες τους δρόμους της Κύπρου».

Ενώ τέλος ανάφερε, "One screw, no problem ρε κουμπάρε!"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE