Στη δεύτερη κατηγορία της Κίνας…

Στη δεύτερη κατηγορία της Κίνας…

Ο πρώην επιθετικός της Ανόρθωσης Ντίνο Ντλοβού αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.

Δημοσιεύματα στο Αζερμπαϊτζαν αναφέρουν ότι έχει πάρει την απόφαση του και έχει επιβεβαιώσει την κίνηση του για να πάει στην Κίνα.

Σίγουρα τα χρήματα εκεί είναι πολύ περισσότερα και αυτός είναι ο κύριος λόγος για την απόφαση του 27χρονου επιθετικού.

Ο Ντλοβού θα αγωνίζεται ση δεύτερη κατηγορία της Κίνας με την φανέλα της Hangzhou Greentown.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE