«Έκανε πρόταση 23εκ. ευρώ η Σίτι για Σάντσεζ»

«Έκανε πρόταση 23εκ. ευρώ η Σίτι για Σάντσεζ»

Μπορεί ο Αρσέν Βενγκέρ να διέψευσε τα σενάρια για Σίτι και Αλέξις Σάντσες, αλλά σύμφωνα με τον Guardian, οι «κανονιέρηδες» έχουν επίσημη πρόταση στα χέρια τους, ύψους 23 εκ. ευρώ. 

Πόθος του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο Αλέξις Σάντσες και στη Μάντσεστερ Σίτι θέλουν να τον αποκτήσουν από τώρα και όχι το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος από την Άρσεναλ. 

Μάλιστα, παρά τις διαψεύσεις του Αρσέν Βενγκέρ, ο Guardian αναφέρει ότι οι «πολίτες» έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 23 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Χιλιανού ποδοσφαιριστή. 

Ο παίκτης, θέλει εδώ και καιρό να αποχωρήσει από την ομάδα του Λονδίνου και σίγουρα θέλει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Σίτι, μιας και αναμένεται να εισπράττει περίπου 300.000 ευρώ τη βδομάδα. 

Αν ο ποδοσφαιριστής ντυθεί στα γαλάζια από τη νέα σεζόν, τότε θα καρπωθεί 30 εκατ. ευρώ ως μπόνους υπογραφής και φυσικά η Άρσεναλ δεν θα πάρει τίποτα, αφού η συνεργασία της με τον Αλέξις εκπνέει τον προσεχή Ιούνιο.

sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Η πολιτική σκακιέρα στην Κύπρο έχει αρχίσει να θυμίζει παρτίδα, στην οποία κανείς, δεν θέλει να αποκαλύψει τα χαρτιά του, αλλά όλοι έχουν ήδη αρχίσει να μετρούν τις κινήσεις των αντιπάλων.

BEST OF TOTHEMAONLINE