«Έκανε πρόταση 23εκ. ευρώ η Σίτι για Σάντσεζ»

«Έκανε πρόταση 23εκ. ευρώ η Σίτι για Σάντσεζ»

Μπορεί ο Αρσέν Βενγκέρ να διέψευσε τα σενάρια για Σίτι και Αλέξις Σάντσες, αλλά σύμφωνα με τον Guardian, οι «κανονιέρηδες» έχουν επίσημη πρόταση στα χέρια τους, ύψους 23 εκ. ευρώ. 

Πόθος του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο Αλέξις Σάντσες και στη Μάντσεστερ Σίτι θέλουν να τον αποκτήσουν από τώρα και όχι το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος από την Άρσεναλ. 

Μάλιστα, παρά τις διαψεύσεις του Αρσέν Βενγκέρ, ο Guardian αναφέρει ότι οι «πολίτες» έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 23 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Χιλιανού ποδοσφαιριστή. 

Ο παίκτης, θέλει εδώ και καιρό να αποχωρήσει από την ομάδα του Λονδίνου και σίγουρα θέλει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Σίτι, μιας και αναμένεται να εισπράττει περίπου 300.000 ευρώ τη βδομάδα. 

Αν ο ποδοσφαιριστής ντυθεί στα γαλάζια από τη νέα σεζόν, τότε θα καρπωθεί 30 εκατ. ευρώ ως μπόνους υπογραφής και φυσικά η Άρσεναλ δεν θα πάρει τίποτα, αφού η συνεργασία της με τον Αλέξις εκπνέει τον προσεχή Ιούνιο.

sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.