Ξεκινάει η δράση της φάσης των «16» (όλο το πρόγραμμα)

Ξεκινάει η δράση της φάσης των «16» (όλο το πρόγραμμα)

Αρχίζει σήμερα η Β’ φάση του Κυπέλλου Coca – Cola με τη διεξαγωγή τριών αγώνων. Η φάση αυτή θα ολοκληρωθεί στις 21 Φεβρουαρίου οπόταν και θα ξεκαθαρίσουν οι ομάδες που θα συνεχίσουν στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. 

Η Β’ φάση του Κυπέλλου θα διαρκέσει σχεδόν ενάμιση μήνα, αφού, για τον καταρτισμό του προγράμματος λήφθηκαν υπόψη οι εξ` αναβολής αγώνες που έχουν να δώσουν κάποιες ομάδες και οι οποίοι είχαν ήδη προγραμματιστεί, το γεγονός ότι την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου υπάρχουν ορισμένοι αγώνες Πρωταθλήματος καθώς και το γεγονός ότι κάποιοι αγώνες της Α’ Κατηγορίας είναι ήδη ορισμένοι να γίνουν ημέρα Δευτέρα και κάποιοι αγώνες Β’ Κατηγορίας είναι ορισμένοι να γίνουν Παρασκευή.

Επίσης, λήφθηκαν υπόψη οι έδρες που χρησιμοποιούν οι ομάδες και το γεγονός ότι δεν μπορεί την ίδια μέρα να γίνει αγώνας στο ΑΕΚ Αρένα και στο ΓΣΖ.

Σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου θα γίνουν οι αγώνες Ανόρθωση – Αγία Νάπα, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας – Καρμιώτισσα και Ερμής – ΑΠΟΕΛ.

Το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

17:00 Ανόρθωση – ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας, Cytavision Sports 3
17:00 ΠΑΕΕΚ Κερύνειας – Καρμιώτισσα (Μακάρειο)
19:00 Ερμής – ΑΠΟΕΛ Cytavision Sports 2

Η συνέχεια του Κυπέλλου Coca – Cola: 

Πρώτοι αγώνες

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

17:00 Ε.N. Παραλιμνίου – Πάφος FC  («Τάσος Μάρκου)

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

17:00 ΑΕΚ Λάρνακας – Άρης (AEK ARENA)

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

17:00 Οθέλλος Αθηαίνου – Απόλλων («Αντώνης Παπαδόπουλος»)
17:00 Ομόνοια Λευκωσίας – ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς (Γ.Σ.Π)
17:00 Ολυμπιακός – Νέα Σαλαμίνα (Μακάρειο)

Επαναληπτικοί αγώνες

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

17:00 AΟΑΝ Αγίας Νάπας – Ανόρθωση (Γ.Σ.Ζ)

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

17:00 Άρης – ΑΕΚ Λάρνακας (Τσίρειο)

Τετάρτη,
 21 Φεβρουαρίου 2018

17:00 Απόλλων – Οθέλλος Αθηαίνου (Τσίρειο)
17:00 Δόξα Κατωκοπιάς – Ομόνοια Λευκωσίας (Μακάρειο)
17:00 Νέα Σαλαμίνα – Ολυμπιακός («da Noi Aμμόχωστος Επιστροφή»)
17:00 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – Ερμής Αραδίππου (Γ.Σ.Π)
17:00 Πάφος F.C. – Ε.Ν. Παραλιμνίου («Στέλιος Κυριακίδης»)
17:00 Καρμιώτισσα – ΠΑΕΕΚ Κερύνειας (ΓΣΖ)

 *Οι ώρες έναρξης των αγώνων ενδέχεται να αλλάξουν για σκοπούς τηλεοπτικής μετάδοσης.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE