ΛΑΡΝΑΚΑ: Βρήκε τον μπελά του ο 19χρονος – Τι έκρυβε το όχημα του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βρήκε τον μπελά του ο 19χρονος – Τι έκρυβε το όχημα του

Στη σύλληψη 19χρονου προχώρησαν την Τρίτη 09/01 , στην επαρχία Λάρνακας, μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.00 το βράδυ της Τρίτης 09/1 στην Λάρνακα, μετά από πληροφορία για ύποπτο αυτοκίνητο, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και ανέκοψαν το πιο πάνω αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος και στο οποίο επέβαιναν άλλα τρία νεαρά πρόσωπα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο μεταλλικό ρόπαλο, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του 19χρονου για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο 19χρονος οδηγήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμός, όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για εκδίκαση της υπόθεσης.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δολοφονία Δημοσθένους: Αποκαλυπτικές κινήσεις των δραστών μέρες πριν το έγκλημα

Δολοφονία Δημοσθένους: Αποκαλυπτικές κινήσεις των δραστών μέρες πριν το έγκλημα

Σοκαριστικές αποκαλύψεις φέρνουν στο φως οι έρευνες για τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE