ΛΑΡΝΑΚΑ: Βρήκε τον μπελά του ο 19χρονος – Τι έκρυβε το όχημα του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βρήκε τον μπελά του ο 19χρονος – Τι έκρυβε το όχημα του

Στη σύλληψη 19χρονου προχώρησαν την Τρίτη 09/01 , στην επαρχία Λάρνακας, μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.00 το βράδυ της Τρίτης 09/1 στην Λάρνακα, μετά από πληροφορία για ύποπτο αυτοκίνητο, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και ανέκοψαν το πιο πάνω αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος και στο οποίο επέβαιναν άλλα τρία νεαρά πρόσωπα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο μεταλλικό ρόπαλο, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του 19χρονου για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο 19χρονος οδηγήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμός, όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για εκδίκαση της υπόθεσης.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.