Συλλήψεις στην Κύπρο για παράνομη χρήση Dream Box - Καταγγελία NOVA Ελλάδας στην Ε.Ε.

 Συλλήψεις στην Κύπρο για παράνομη χρήση Dream Box - Καταγγελία NOVA Ελλάδας στην Ε.Ε.

Παγκύπρια εκστρατεία της Αστυνομίας Κύπρου για πάταξη του φαινομένου παράνομης χρήσης αποκωδικοποιητών συνδρομητικών καναλιών.

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, την Τρίτη (09/01)  έγιναν τουλάχιστον δυο συλλήψεις ατόμων στην Λάρνακα. Η Αστυνομία διερευνά σε βάρος των δυο προσώπων ενδεχόμενη παροχή υπηρεσιών σε άλλα άτομα που σχετίζονται με παράνομη χρήση συσκευών τύπου Dream Box.

Οι πληροφορίες του ThemaOnline, αναφέρουν ότι η εκστρατεία της Αστυνομίας σχετίζεται με καταγγελία που έχει κάνει ο NOVA Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σχετίζεται με παράνομη χρήση του υποκλαπέντος σήματός του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE