Μοράις: «Θα είναι ένα ενδιαφέρον ρεκόρ»!

Μοράις: «Θα είναι ένα ενδιαφέρον ρεκόρ»!

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις, παραχώρησε συνέντευξη στην Πορτογαλική εφημερίδα «Record».

Αναλυτικά οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του:

– «Στην αρχή της σεζόν και με την είσοδό μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η Ομοσπονδία ανέβαλε κάποια παιχνίδια μας, είχαμε και κάποιες βαθμολογικές απώλειες. Έτσι μείναμε μακριά από την πρώτη θέση και φτάσαμε να είμαστε 8 βαθμούς πίσω. Αλλά τα πήγαμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ και μετά επικεντρωθήκαμε 100% στο πρωτάθλημα. Το θέμα είναι πως φέτος είχαμε πολλά χειρουργεία στην ομάδα κι αυτό μας δημιούργησε κάποια προβλήματα. Αλλά ήδη η κατάστασή μας έχει βελτιωθεί αρκετά».

– «Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά είμαι αρκετά ήρεμος, και για όσα έχω προσφέρει εδώ. Ο σεβασμός είναι αμοιβαίος. Αν θα φτάσω τα 500 παιχνίδια με την ομάδα; Θα είναι ένα ενδιαφέρον ρεκόρ… Ποιος ξέρει;».

– «Είμαι εδώ τόσα πολλά χρόνια και ευτυχώς ήμουν μέρος των μεγαλύερων επιτυχιών της ιστορίας της ομάδας. Και η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση. Θέλουμε το πρωτάθλημα για να επιστρέψουμε ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο».

– «Ο ΑΠΟΕΛ είναι μία ομάδα μιας μικρής χώρας. Αλλά φτάσαμε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μπορούμε να ξαναπετύχουμε κάτι παρόμοιο σύντομα. Με μένα; Εγώ θέλω να κλείσω εδώ την καριέρα μου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.