Ο εκλεκτός χαφ για την «Κυρία»

Ο εκλεκτός χαφ για την «Κυρία»

Όπως σας αναφέραμε και στο προηγούμενο μας ρεπορτάζ, η Ανόρθωση κινείται για απόκτηση, πέρα από επιθετικού, και για παίκτη στον χώρο του κέντρου.

Τελευταίες πληροφορίες φέρουν πως ο εκλεκτός για να ενισχύσει την Ανόρθωση στον άξονα, ανασταλτικός χαφ, είναι ο 27χρονος Νιγηριανός μέσος Εμμανουέλ Ιγκιέμπορ.  Μάλιστα δε, «Κυρία» και παίκτης συμφώνησαν προφορικά και όλα συνηγορούν ότι θα επισημοποιηθεί τα επόμενα 24ωρα ο «γάμος» με το πέσιμο των υπογραφών στα σχετικά συμβόλαια συνεργασίας.

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι, γνωρίζει τον παίκτη μέσα από την παρουσία του Νιγηριανού άσου από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την τριετία 2014-2017.  Αγωνίστηκε και στην άλλη ομάδα του Τελ Αβίβ, τη Χάποελ, τη σεζόν 2011-2012.

Ο Εμμανουέλ Ιγκιέμπορ είχε και πέρασμα από τη Νορβηγία, στη Λίλλεστρομ, από Ισπανία, Μπέτις, καθώς και Τουρκία, τη Ριζεσπόρ.

Από πέρσι ανήκε στην ομάδα της Αμερικής, τη Βανγκούβερ Γουάιτκαπς.

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.