ΚΡΗΤΗ: Ενημερώθηκε η 15χρονη ότι η αδελφή της και η μητέρα της είναι νεκρές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΡΗΤΗ: Ενημερώθηκε η 15χρονη ότι η αδελφή της και η μητέρα της είναι νεκρές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μια ομάδα εξειδικευμένων ψυχολόγων στο πλευρό της, η 15χρονη Χριστίνα, η επιζήσασα του τρομακτικού πολύνεκρου τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι της 3ης Ιανουαρίου στην εθνικη οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, έμαθε το μέγεθος της τραγωδίας που «χτύπησε» την οικογένειά της.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε κριθεί αναγκαίο η ανήλικη κοπέλα, μαθήτρια λυκείου, να μην πληροφορηθεί την τραγική κατάληξη του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο είχε εμπλακεί και η ίδια προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση της υγείας της.

Τόσο κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου όσο και κατά τη νοσηλεία της που συνεχίζεται, ψυχολόγοι, προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος και οι γιαγιάδες της που βρίσκονται στο πλευρό της μαζί με τον θείο της έκαναν ότι μπορούσαν προκειμένου η Χριστίνα να μάθει την απώλεια της μητέρας της Δέσποινας Παναγιωτάκη και της αδελφής της Μαίρης Κωστίδη , τη στιγμή που θα έπρεπε και κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η στιγμή αυτή έφτασε σήμερα, καθώς η γιαγιά της από την πλευρά της μητέρας της πρέπει να αναχωρήσει απόψε για τη Ρόδο προκειμένου να αποχαιρετήσει την κόρη της Δέσποινα και την εγγονή της Μαίρη.

Η μικρή Χριστίνα, η οποία έχει καταρρακωθεί, στηρίζεται από τους εξειδικευμένους παιδοψυχολόγους του νοσοκομείου προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί την απώλεια και την περίοδο πένθους που θα ακολουθήσει. Κοντά της θα παραμείνει η γιαγιά από την πλευρά του πατέρα της και ο θείος της.

Στο μεταξύ, ο πατέρας της Νίκος, πολυτραυματίας από το φοβερό τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους παραμένει στη ΜΕΘ σε σταθερά σοβαρή κατάσταση.

Η κηδεία της 20χρονης Μαίρης και της 44χρονης Δέσποινας θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, στη Ρόδο.

Στο τροχαίο έχασαν τη ζωή τους εκτός από τις δύο γυναίκες και ο αρραβωνιαστικός της 20χρονης, Χρήστος Στεφανάκης, η κηδεία του οποίου έγινε την περασμένη Παρασκευή στην Κρήτη.

 Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE