Στην Ελλάδα τα λείψανα των πεσόντων του «Φαέθων» - Απόδοση τιμών

Στην Ελλάδα τα λείψανα των πεσόντων του «Φαέθων» - Απόδοση τιμών

Το μεσημέρι (12:00) της Τρίτης (9/1) μεταφέρονται στην Ελλάδα τα λείψανα των πέντε Ελλαδιτών πεσόντων της ακταιωρού «Φαέθων».

Ο σημαιοφόρος Παναγιώτης Χρυσούλλης, οι υποκελευστές Σπυρίδων Αγάθος, Νικόλας Πανάγος και οι ναύτες Παναγιώτης Θεοδωράτος και Νικόλαος Καπαδούκας έχασαν τη ζωή τους κατά τους βομβαρδισμούς της Τηλλυρίας από τους Τούρκους τον Αύγουστο το 1964.

Μετά από σεμνή τελετή και τρισάγιο στο παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας, μεταγωγικό αεροσκάφος C-27 της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας θα παραλάβει τα λείψανα των ηρώων.

Παρόντες στην τελετή κατά την οποία θα αποδοθούν τιμές στους πεσόντες του «Φαέθων» θα είναι οι συγγενείς των ηρώων, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Δημήτριος Βίτσας και ο επίτροπος για Ανθρωπιστικά θέματα, Φώτης Φωτίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE