ΛΑΡΝΑΚΑ: Ούτε σε αγώνα ταχύτητας να αγωνιζόταν ο 22χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ούτε σε αγώνα ταχύτητας να αγωνιζόταν ο 22χρονος

Στις δικαστικές αίθουσες θα φτάσει η περίπτωση νεαρού που “πετούσε” στον αυτοκινητόδρομο, την Δευτέρα 8/1.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι γύρω στις 9.45π.μ., την Δευτέρα, στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Δυστυχημάτων, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, διαπίστωσαν πως ο 22χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του με ταχύτητα 181 χιλιομέτρων ανά ώρα, αντί 100 χιλιομέτρων ανά ώρα που είναι το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν τον 22χρονο οδηγό, ο οποίος τους ακολούθησε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό για την συνέχιση των Αστυνομικών εξετάσεων.

Ο 22χρονος στη συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα που διέπραξε και θα κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για εκδίκαση της υπόθεσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.