Ποδοσφαιριστής κατήγγειλε απόπειρα δολοφονίας από μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας!

Ποδοσφαιριστής κατήγγειλε απόπειρα δολοφονίας από μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας!

Ο Ντενίζ Νακί κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση δολοφονίας από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας στην Γερμανία.

Ο κουρδικής καταγωγής Νακί έχει καταδικαστεί στην Τουρκία για «παρακίνηση τρομοκρατίας» σχετικά με δηλώσεις του κατά του Ερντογάν και τις βιαιότητας στα κουρδικά εδάφη και το 2014 έφυγε οριστικά για την Γερμανία.

Τώρα, λοιπόν, καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση δολοφονίας από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας!

Το βράδυ της Κυριακής (07/01) ο Νακί οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην πόλη Ντίρεν, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον του!

Με κάποιον τρόπο κατάφερε να γλιτώσει και έφτασε μέχρι το Άαχεν, όπου σταμάτησε στο αστυνομικό τμήμα και έδωσε πολύωρη κατάθεση.

Από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στον Τύπο, φαίνονται ξεκάθαρα οι σφαίρες που χτύπησαν το αυτοκίνητο του.

«Εκτιμώ ότι η επίθεση είχε πολιτικά κίνητρα. Είμαι συνεχώς στόχος των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, διότι έχω προβεί σε φιλικές προς τους Κούρδους δηλώσεις», τόνισε ο ίδιος στο Spiegel.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE