ΠΑΦΟΣ: Γυναίκα μέθυσε και άρχισε να βρίζει έξω από ξενοδοχείο

ΠΑΦΟΣ: Γυναίκα μέθυσε και άρχισε να βρίζει έξω από ξενοδοχείο

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον 42χρονης από την Βρετανία για τα αδικήματα μέθης, πρόκλησης ανησυχίας και δημόσιας εξύβρισης.

Η υπόθεση ορίστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για τις 22 Ιανουαρίου του 2018 .

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, στις 02:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/1) η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για πρόκληση ανησυχίας σε ξενοδοχειακό κατάλυμα στην Κάτω Πάφο.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην σκηνή όπου εντόπισαν την 42χρονη που βρισκόταν στην υποδοχή του ξενοδοχείου η οποία προκαλούσε ανησυχία και φώναζε ενώ άσκησε αντίσταση κατά την νόμιμη σύλληψη της.

Η 42χρονη, μόνιμη κάτοικος Πάφου συνελήφθη στις 02:30 τα ξημερώματα και τέθηκε υπό κράτηση στα αστυνομικά κρατητήρια του κεντρικού αστυνομικού σταθμού.

Το τμήμα μικροπαραβάσεων εξετάζει την υπόθεση.

*Εικόνα αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE