Τζούλια Αλεξανδράτου: Πήγε στο casting για το… Survivor 2 και τσακώθηκε με τον ΣΚΑΪ! (video)
08.01.2018 - 18:00
Η Τζούλια καλεί… Survivor, αλλά ο ΣΚΑΪ τη βάζει στην άκρη (ούτε καν στην αναμονή)!
Αυτό ακριβώς συνέβη στα castings για το Survivor 2 σύμφωνα με ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη, το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρώην πορνοστάρ δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι και όπως συμβαίνει με όλους εκείνους που συμπληρώνουν την αίτηση διαδικτυακά, κλήθηκε από την παραγωγή για δοκιμαστικό.
Λόγω του τεράστιου αριθμού συμμετοχών, ωστόσο, η Τζούλια μόλις έφτασε στον τόπο διεξαγωγής των castings, διαπίστωσε πως η συνέντευξή της θα ήταν κοινή με ακόμα τρία άτομα, κάτι που την εξόργισε.
Οι συμμετέχοντας έδιναν συνέντευξη τέσσερις – τέσσερις, με τη Τζούλια να φωνάζει:
«Ρε παιδιά τι γίνεται εδώ πέρα, εγώ είμαι η Τζούλια, θα δώσω συνέντευξη μαζί με άλλους τρεις που δεν τους ξέρει η μάνα τους;»!
Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο δημοσιογράφος, η ίδια ήταν πολύ ειρωνική τόσο με τους άλλους υποψηφίους όσο και με τους ανθρώπους της παραγωγής.
Στο τέλος, αποχώρησε περιμένοντας δεύτερο τηλεφώνημα της παραγωγής για να εμφανιστεί για συνέντευξη, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ.
Αναλυτικά όσα απολαυστικά συνέβησαν, στο βίντεο που ακολουθεί:
Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.