Ενημέρωση για την προπόνηση, αγωνία για τους τραυματίες

Ενημέρωση για την προπόνηση, αγωνία για τους τραυματίες

Με ανάρτηση του στο Facebook, το γραφείο Τύπου της Αλκής ενημερώνει για τη σημερινή (08/01) προπόνηση της Λαρνακιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά:

“Στο γήπεδο βρέθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Για αύριο η τεχνική ηγεσία παραχώρησε στους παίκτες ρεπό.

Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με τον Ολυμπιακό και μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις επιτυχίες.

Όσοι ποδοσφαιριστές αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Παρέμβαση εφ’ όλης της ύλης έκανε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» ο τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, τοποθετούμενος για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, την επόμενη ημέρα στον Δημοκρατικό Συναγερμό, αλλά και το ενδεχόμενο συμμετοχής του στις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE