Ενημέρωση για την προπόνηση, αγωνία για τους τραυματίες

Ενημέρωση για την προπόνηση, αγωνία για τους τραυματίες

Με ανάρτηση του στο Facebook, το γραφείο Τύπου της Αλκής ενημερώνει για τη σημερινή (08/01) προπόνηση της Λαρνακιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά:

“Στο γήπεδο βρέθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Για αύριο η τεχνική ηγεσία παραχώρησε στους παίκτες ρεπό.

Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με τον Ολυμπιακό και μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις επιτυχίες.

Όσοι ποδοσφαιριστές αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE