Ενημέρωση για την προπόνηση, αγωνία για τους τραυματίες

Ενημέρωση για την προπόνηση, αγωνία για τους τραυματίες

Με ανάρτηση του στο Facebook, το γραφείο Τύπου της Αλκής ενημερώνει για τη σημερινή (08/01) προπόνηση της Λαρνακιώτικης ομάδας. Αναλυτικά:

“Στο γήπεδο βρέθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Για αύριο η τεχνική ηγεσία παραχώρησε στους παίκτες ρεπό.

Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με τον Ολυμπιακό και μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις επιτυχίες.

Όσοι ποδοσφαιριστές αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE