Ενημέρωση για την προπόνηση, αγωνία για τους τραυματίες

Ενημέρωση για την προπόνηση, αγωνία για τους τραυματίες

Με ανάρτηση του στο Facebook, το γραφείο Τύπου της Αλκής ενημερώνει για τη σημερινή (08/01) προπόνηση της Λαρνακιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά:

“Στο γήπεδο βρέθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Για αύριο η τεχνική ηγεσία παραχώρησε στους παίκτες ρεπό.

Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με τον Ολυμπιακό και μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις επιτυχίες.

Όσοι ποδοσφαιριστές αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE