ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ποδηλάτης στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ποδηλάτης στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο

Ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Λεμεσού στην πρωτεύουσα, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας 8/1.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία, γύρω στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας, σημειώθηκε τροχαίο στη λεωφόρο Λεμεσού στην Λευκωσία και στο οποίο εμπλέκεται ένα όχημα ταξί και ποδήλατο.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον ποδηλάτη στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής (16:45) κάποια αναφορά για την κατάσταση της υγείας του.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Απτά αποτελέσματα από την κυβερνητική πολιτική για το Στεγαστικό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Απτά αποτελέσματα από την κυβερνητική πολιτική για το Στεγαστικό

Η πολιτική της Κυβέρνησης για το Στεγαστικό, ανέφερε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στηρίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο και υπάρχουν απτά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE