ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος ο κατηγορούμενος για σεξουαλική εκμετάλλευση δύο 8χρονων

ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος ο κατηγορούμενος για σεξουαλική εκμετάλλευση δύο 8χρονων

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Δευτέρα 8/1 εκ νέου 56χρονος, από την Πάφο, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης δύο ανήλικων αγοριών, ηλικίας 8 ετών.

Η υπόθεση ορίστηκε εκ νέου στις 9.2.2018 προκειμένου ο 56χρονος να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Μέχρι τότε ο 56χρονος αφέθηκε ελεύθερος με όρους. Το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 56χρονος υπογράψει εγγύηση με αξιόχρεο εγγυητή ύψους 80 χιλιάδων ευρώ, να παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό τρεις φορές την ημέρα, να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και το όνομά του να τοποθετηθεί στο stop list.

Η πρώτη καταγγελία έγινε στις 27 Οκτωβρίου του 2017 και η δεύτερη στις 13 Νοεμβρίου 2017.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE