Νεαρός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας στο Ισραήλ για θεραπεία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νεαρός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας στο Ισραήλ για θεραπεία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο Ισραήλ βρίσκεται ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Λοΐζος Κουκουμά, ώστε να υποβληθεί σε απαραίτητες θεραπείες.

Ο Λοΐζος, πάσχει από λέμφωμα Non-Godgkin και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο Ισραήλ για θεραπείες.

Η οικογένεια των 'πρασίνων', βρίσκεται στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή της, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την επίσημη Ομόνοια. 

Ο Λοΐζος όπως και η οικογένειά του, έχουν την θέληση και την δύναμη, και είναι αποφασισμένοι να βγουν νικητές απ’ αυτή τη διαδικασία.

Ωστόσο, λόγω του υψηλού κόστους της θεραπείας, χρειάζεται την συνεισφορά όλων μας.

Μέσω της επίσημης σελίδας του Συλλόγου, δίνεται αριθμός λογαριασμού για τον Λοΐζο:

ΔΩΡΑ ΚΟΥΚΟΥΜΑ (ΛΟΪΖΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ)
ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
357018597034
ΙΒΑΝ: CY56002001950000357018597034
BIC: BCYPCY2N

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE