Ζαλίζει… η πρόταση των Κινέζων για Ομπαμεγιάνγκ

Ζαλίζει… η πρόταση των Κινέζων για Ομπαμεγιάνγκ

Πρόταση 70 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την Γκουανγκζού φέρεται να έχει δεχθεί η Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με τα κινεζικά ΜΜΕ η μόνιμη πρωταθλήτρια Κίνας, Γκουανγκζού έχει κάνει επίσημη κρούση στην Ντόρτμουντ για τον Ομπαμεγιάνγκ προσφέροντας το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, η κινεζική ομάδα είναι διατεθειμένη να απλώσει… χρυσάφι στα πόδια του Γκαμπονέζου άσου, με ετήσιο συμβόλαιο ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ!

Φυσικά, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον ίδιο τον Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος γνωρίζει ότι το ερχόμενο καλοκαίρι έχει τη δυνατότητα να πάρει μεταγραφή σε κάποιον από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπλόκο στις διαπραγματεύσεις βάζει η τ/κ πλευρά – Μόνο με αποδοχή «κυριαρχικής ισότητας» - Για μια εβδομάδα στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Μπλόκο στις διαπραγματεύσεις βάζει η τ/κ πλευρά – Μόνο με αποδοχή «κυριαρχικής ισότητας» - Για μια εβδομάδα στην Κύπρο, η Ολγκίν

Όλο και «χαλάει η ατμόσφαιρα» αλλά και οι προσδοκίες που εκφράζονται κατά διαστήματα από την πλευρά της Λευκωσίας, για τα επόμενα βήματα στο κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE