Οι αντιδράσεις του Ιδιάκεθ (photos)

Οι αντιδράσεις του Ιδιάκεθ (photos)

Χάθηκε μια «μάχη» αλλά όχι και ο πόλεμος για την ΑΕΚ μετά την ήττα στο ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση…

Μπορεί οι «κιτρινοπράσινοι» να δέχθηκαν την ήττα μετά από πολύ καιρό, ωστόσο δεν πρέπει να τα βάψουν μαύρα, κοιτάζοντας μπροστά την συνέχεια του πρωταθλήματος η οποία προμηνύεται “καυτή” και δύσκολη.

Φυσικά ο φωτογραφικός φακός του Savvides Press, σε κάποια διαστήματα του αγώνα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” έπιασε τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ να δείχνει τις έντονες αντιδράσεις του βλέποντας την ομάδα του να χάνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βάσκος τεχνικός αρκετές φορές χαρίζει στους φωτογράφους τέτοιες στιγμές.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Οι συλληφθέντες θέλουν να εκδοθούν στην Κύπρο - Τι θα ακολουθήσει

Φόνος Δημοσθένους: Οι συλληφθέντες θέλουν να εκδοθούν στην Κύπρο - Τι θα ακολουθήσει

Συναινούν στην έκδοσή τους στην Κύπρο, όπου διώκονται για την υπόθεση δολοφονίας 49χρονου Κύπριου επιχειρηματία, οι δύο 28χρονοι που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη σε εκτέλεση ισάριθμων ευρωπαϊκών ενταλμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE