Κολακευτικά λόγια Κοντολεύτερου για Τσούκκα – Χατζηκωνσταντή (pic)

Κολακευτικά λόγια Κοντολεύτερου για Τσούκκα – Χατζηκωνσταντή (pic)

Ο 16χρονος Λευτέρης Χ”  Κωνσταντή ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του Σαββατιάτικου παιχνιδιού, Νέα Σαλαμίνα – Απόλλων.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, Λευτέρης Κοντολεύτερος, διαβάζοντας το άρθρο της ιστοσελίδας μας με τίτλο Τα «καρύδια» των μικρών και η δουλειά των ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας έκανε το σχόλιο του, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για το έργο στις ακαδημίες των ερυθρολεύκων όπου υπεύθυνος είναι ο Γιώργος Τσούκκας.

Ο Κοντολεύτερος χαρακτήρισε κιόλας τον Χ”  Κωνσταντή μεγάλης πάστας παίκτη αν και είναι 16 ετών ακόμη ο νεαρός παίκτης της Νέας Σαλαμίνας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.