Πρόεδρος τουρκικού κόμματος: «Δημοψήφισμα για προσάρτηση κατεχομένων στην Τουρκία το 2019»

Πρόεδρος τουρκικού κόμματος: «Δημοψήφισμα για προσάρτηση κατεχομένων στην Τουρκία το 2019»

Δημοψήφισμα για την προσάρτηση των κατεχομένων στην Τουρκία το 2019, ταυτόχρονα με τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία, ζητά η πρόεδρος του νέου κόμματος Iyi Parti (Καλό Κόμμα) Μεράλ Ακσενέρ.

Η Μεράλ Ακσενέρ επικρίνοντας την πολιτική της τουρκικής κυβέρνησης για το Κυπριακό από το Τούντζελι της Τουρκίας ανέφερε: “Απευθύνομαι από εδώ. Όπως θα στηθούν κάλπες ενώπιόν μας το 2019 έτσι να στηθούν και στην Κύπρο. Άντε να δούμε αν τολμάτε, φέρτε τις κάλπες ενώπιον των Κυπρίων "πολιτών" να αποφασίσουν αν θέλουν προσάρτηση με την Τουρκία και να δούμε τον πατριωτισμό σας. Να δούμε ποιοι είστε εσείς οι πατριώτες του γλυκού νερού”.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Ανασφάλεια, αναβρασμός αλλά και ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους πολίτες λόγω των απανωτών περιστατικών που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των οποίων, απόπειρες φόνου, δολοφονίες αλλά και άγριες συμπλοκές σε πολυσύχναστους δρόμους μεταξύ αλλοδαπών, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα προς τον λαό προέβη σε απρόσμενη επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, την περασμένη Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE