Απίστευτο! 'Οδηγώ μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα' - Πήρε τηλέφωνο ο ίδιος την Αστυνομία

Απίστευτο! 'Οδηγώ μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα' - Πήρε τηλέφωνο ο ίδιος την Αστυνομία

Ενα τουλάχιστον ασυνήθιστο τηλεφώνημα έλαβε η αστυνομία στη Φλόριντα, από άνδρα που ήθελε να καταγγείλει τον εαυτό του ότι οδηγούσε μεθυσμένος!

Προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη γραμμή, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί στην περιοχή που κινούνταν, αλλά ο Μάικλ Λέστερ δεν μπορούσε να τους βοηθήσει ιδιαίτερα. «Είμαι πολύ μεθυσμένος. Δεν ξέρω πού βρίσκομαι», τους είπε. Οταν τον ρώτησαν τι έκανε όλη τη βραδιά- ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς- και πάλι αδυνατούσε να δώσει στοιχεία. «Δεν ξέρω, οδηγώ τριγύρω, στην πραγματικότητα προσπαθώ να με σταματήσουν. Οδηγώ στο αντίθετο ρεύμα», είπε μεταξύ άλλων.

Επειτα από επανειλημμένες εκκλήσεις από το τηλέφωνο να παρκάρει και να περιμένει να τον βρουν αστυνομικοί, εκείνος το έκανε, αλλά στο πιο λάθος σημείο. «Κοίτα, είμαι παρκαρισμένος στη μέση του δρόμου», είπε.

Οταν τελικά τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, παραδέχθηκε ότι καταναλώσει μπύρες και αμφεταμίνες, ενώ δήλωσε ότι είχε κοιμηθεί ελάχιστα για αρκετές ημέρες.

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Αλλοδαπός κρατούμενος, ηλικίας 54 ετών, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2025 στην Πάφο, με θύμα γυναίκα ηλικίας 34 ετών, απεβίωσε αργά απόψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE