«Στα αποδυτήρια υπάρχουν πολύ στεναχωρημένα πρόσωπα»

«Στα αποδυτήρια υπάρχουν πολύ στεναχωρημένα πρόσωπα»

Ο Λούκας Έλσνερ στις δικές του τοποθετήσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού στο ΓΣΖ, φάνηκε απογοητευμένος από τη νέα ήττα που γνώρισε η ομάδα του αυτή την φορά κόντρα στον Ερμή.

Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού της Πάφου:

«Παίξαμε ένα πολύ ενδιαφέρον α’ ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις. Ήταν πολύ περίεργο για μια ομάδα που αγωνίζεται για να πάρει βαθμούς. Μπήκαμε στο γήπεδο με διαφορετικές φιλοδοξίες στο β’ ημίχρονο, φτιάξαμε καλές ευκαιρίες αλλά στο σημείο που ασκούσαμε την μεγαλύτερη πίεση δεχθήκαμε γκολ στην αντεπίθεση. Στα αποδυτήρια υπάρχουν πολύ στεναχωρημένα πρόσωπα και σίγουρα αυτό πονάει πολύ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE