«Στα αποδυτήρια υπάρχουν πολύ στεναχωρημένα πρόσωπα»

«Στα αποδυτήρια υπάρχουν πολύ στεναχωρημένα πρόσωπα»

Ο Λούκας Έλσνερ στις δικές του τοποθετήσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού στο ΓΣΖ, φάνηκε απογοητευμένος από τη νέα ήττα που γνώρισε η ομάδα του αυτή την φορά κόντρα στον Ερμή.

Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού της Πάφου:

«Παίξαμε ένα πολύ ενδιαφέρον α’ ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις. Ήταν πολύ περίεργο για μια ομάδα που αγωνίζεται για να πάρει βαθμούς. Μπήκαμε στο γήπεδο με διαφορετικές φιλοδοξίες στο β’ ημίχρονο, φτιάξαμε καλές ευκαιρίες αλλά στο σημείο που ασκούσαμε την μεγαλύτερη πίεση δεχθήκαμε γκολ στην αντεπίθεση. Στα αποδυτήρια υπάρχουν πολύ στεναχωρημένα πρόσωπα και σίγουρα αυτό πονάει πολύ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.