«Λες και είμαι σπίτι μου…»

«Λες και είμαι σπίτι μου…»

O Χόρχε Μοντέιρο ντεμπούταρε με την φανέλα του Ερμή Αραδίππου και μετά το πέρας του παιχνιδιού στο ΓΣΖ κλήθηκε να μιλήσει στην κάμερα της Cytavision στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην επιστροφή του στο νησί μας.

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου:

«Είναι ωραίο που είμαι πίσω σε ένα τόπο που ξέρω πολύ καλά, είναι λες και είμαι σπίτι μου. Παίξαμε καλά απέναντι σε μια καλή ομάδα. Δείξαμε υπομονή και όταν μας πίεζαν εμείς καταφέραμε να σκοράρουμε και δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Νιώθω καλά, όταν σου δείχνουν ότι σε θέλουν πολύ στην ομάδα πρέπει να νιώθεις καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE