Κύπριος επώνυμος βρέθηκε στην Αθήνα και γιόρτασε τα γενέθλια του Σάκη Ρουβά – VIDEO

Κύπριος επώνυμος βρέθηκε στην Αθήνα και γιόρτασε τα γενέθλια του Σάκη Ρουβά – VIDEO

Στις 5 Ιανουαρίου ο Σάκης Ρουβάς, γιορτάζει τα γενέθλιά του, και όλοι σχεδόν οι φίλοι του βρέθηκαν στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδούσε για να γιορτάσουν μαζί του.

Μεταξύ άλλων, στο ESTATE, όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς, βρέθηκε και ο παρουσιαστής του ΡΙΚ και του Love FM Cyprus, Τάσος Τρύφωνος.

Ο Τάσος, μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Γιώργο Καπουτζίδη και άλλους επώνυμους, βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 5/1 στο αθηναϊκό κέντρο για να γιορτάσουν και να ευχηθούν στον απόλυτο Έλληνα σταρ, χρόνια πολλά!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE