ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Στις φλόγες 'παραδόθηκαν' δύο διαμερίσματα

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Στις φλόγες 'παραδόθηκαν' δύο διαμερίσματα

Φωτιά ξέσπασε σε δύο διαμερίσματα πολυκατοικίας στο Παραλίμνι. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, η ώρα 03:03 τα ξημερώματα του Σαββάτου 6/1, λήφθηκε κλήση για 2 διαμερίσματα στον 1ο όροφο 2όροφου συγκροτήματος διαμερισμάτων στην οδό Απόλλωνος στο Παραλίμνι.

Στο σημείο, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04:07.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από την εξωτερική βεράντα του ενός διαμερίσματος και επεκτάθηκε μέσω των γυάλινων προθηκών των μπαλκονιών στο εσωτερικό των 2 διαμερισμάτων.

Και τα 2 διαμερίσματα έπαθαν εκτεταμένες ζημιές από τον καπνό και την θερμότητα τόσο στον εξοπλισμό τους όσο και στη βαφή.

Ευτυχώς, δεν υπήρχαν ένοικοι στα διαμερίσματα κατά την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την Πυροσβεστική σε συνεργασία με την Αστυνομία και θα ακολουθήσει διερεύνηση και από την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα 13 μέτρα για οικογένειες και νέους – Ποια επιδόματα αυξήθηκαν

Χριστοδουλίδης: Τα 13 μέτρα για οικογένειες και νέους – Ποια επιδόματα αυξήθηκαν

Στις πολιτικές στήριξης των νέων ζευγαριών και των οικογενειών, με στόχο τη δημογραφική ανάκαμψη της Κύπρου, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE